Filter

Categories

Inhoud

PG /VG

Price

€ 0 - € 285

Waarom DampDaddy?

  • Vandaag voor 17.00 besteld?
  • Direct verstuurd!
  • Eigen winkel in Den Haag.
  • Wij verkopen alleen de beste spullen.
  • Gratis verzending (vanaf €15).
  • Onderhoudservice
  • Advies: 085-8769482

Veilige betaling

Onze veilige betaling

Onze website is versleuteld met een SSL cetrificaat en derhalve extra gezekerd. Betalingen worden door een derde partij geincasseerd (Mollie) 

Manieren om te betalen

iDEAL – De meest gebruikte betaalmethode in Nederland, we ontvangen uw betaling direct en uw bestelling word direct verwerkt.

Paypal - De meest gebruikte betaalmethode wereldwijd, 100% veilig en snel. We ontvangen uw betaling direct en gaan direct met uw bestelling aan de slag. Niet alleen met een paypall account maar U kunt ook met de bekende Credit cards betalen

Bankoverschrijving – U maakt het bedrag via onze overschrijvingsmodule over naar onze bankrekening. Alle benodigde gegevens ontvangt u zodra u voor deze betaalmethode kiest. Zodra we uw betaling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met uw bestelling. Vergeet bij de overschrijving niet het kenmerk te noteren dat u van ons krijgt in het venster dat volgt na het plaatsen van uw bestelling via bankoverschrijving.

Afterpay
 - (Achteraf betalen met digitale acceptgiro) - U betaalt pas nadat u de bestelling heeft ontvangen, u ontvangt na enkele dagen een digitale acceptgiro in uw mailbox. Bestelt u met Afterpay, dan verwerken we uw bestelling direct.Bestellen met Afterpay is mogelijk voor bestellingen tussen de €20,- en €200,-. (Afterpay is niet beschikbaar voor bestellingen met aflevering op PostNL afhaalpunten)

Pinnen - Komt u uw bestelling afhalen bij ons in Den Haag, dan kunt u afrekenen met uw pinpas, kontant, Vpay en de bekende credit cards. Na het bestellen in de webwinkel kunt u direct langskomen om uw bestelling af te halen.