Veilige betaling

Onze veilige betaling

Onze website is versleuteld met een SSL cetrificaat en derhalve extra gezekerd. Betalingen worden door een derde partij geincasseerd (Mollie) 

Manieren om te betalen

iDEAL – De meest gebruikte betaalmethode in Nederland, we ontvangen uw betaling direct en uw bestelling word direct verwerkt.

Paypal - De meest gebruikte betaalmethode wereldwijd, 100% veilig en snel. We ontvangen uw betaling direct en gaan direct met uw bestelling aan de slag. Niet alleen met een paypall account maar U kunt ook met de bekende Credit cards betalen

Bankoverschrijving – U maakt het bedrag via onze overschrijvingsmodule over naar onze bankrekening. Alle benodigde gegevens ontvangt u zodra u voor deze betaalmethode kiest. Zodra we uw betaling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met uw bestelling. Vergeet bij de overschrijving niet het kenmerk te noteren dat u van ons krijgt in het venster dat volgt na het plaatsen van uw bestelling via bankoverschrijving.

Afterpay
 - (Achteraf betalen met digitale acceptgiro) - U betaalt pas nadat u de bestelling heeft ontvangen, u ontvangt na enkele dagen een digitale acceptgiro in uw mailbox. Bestelt u met Afterpay, dan verwerken we uw bestelling direct.Bestellen met Afterpay is mogelijk voor bestellingen tussen de €20,- en €200,-. (Afterpay is niet beschikbaar voor bestellingen met aflevering op PostNL afhaalpunten)

Pinnen - Komt u uw bestelling afhalen bij ons in Den Haag, dan kunt u afrekenen met uw pinpas, kontant, Vpay en de bekende credit cards. Na het bestellen in de webwinkel kunt u direct langskomen om uw bestelling af te halen.