Filter

Categories

Inhoud

PG /VG

Price

€ 0 - € 285

Waarom DampDaddy?

  • Vandaag voor 17.00 besteld?
  • Direct verstuurd!
  • Eigen winkel in Den Haag.
  • Wij verkopen alleen de beste spullen.
  • Gratis verzending (vanaf €15).
  • Onderhoudservice
  • Advies: 085-8769482

Privacybeleid- GDPR DampDaddy
Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15-03-2018.


Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van DampDaddy. U dient zich ervan bewust te zijn dat DampDaddy niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

DampDaddy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van DampDaddy of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van DampDaddy] of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van [Bedrijfsnaam] of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.




PayPal
Naleving van de Wetten inzake gegevensbescherming.  Met betrekking tot alle Persoonsgegevens die worden verwerkt door PayPal en de Verkoper in verband met deze Overeenkomst, zijn PayPal en de Verkoper beide Verwerkingsverantwoordelijken met betrekking tot deze verwerking. PayPal en de Verkoper gaan akkoord met de naleving van de Wetten inzake gegevensbescherming die van toepassing zijn op Verwerkingsverantwoordelijken met betrekking tot het verstrekken van hun respectieve diensten of anderszins in verband met deze Overeenkomst. Om twijfel te voorkomen: PayPal en de Verkoper hebben elk hun eigen, zelfstandig bepaalde privacybeleid, kennisgevingen en procedures voor de Persoonsgegevens die zij bewaren en zijn elk een Verwerkingsverantwoordelijke (en niet gezamenlijke Verwerkingsverantwoordelijken).Bij het naleven van de Wetten inzake gegevensbescherming, zullen PayPal en de Verkoper zonder beperking:
a. alle toepasselijke beveiligingsmaatregelen in verband met de verwerking van Persoonsgegevens te allen tijde implementeren en onderhouden;
b. een overzicht bijhouden van alle verwerkingsactiviteiten die overeenkomstig deze Overeenkomst zijn uitgevoerd; en
c. niet opzettelijk iets doen of iets toelaten dat tot een schending kan leiden door de andere partij van de Wetten inzake gegevensbeschermin




ING

We besteden veel geld en tijd aan de beveiliging van onze systemen en persoonsgegevens.
In elk onderdeel van ING hebben we een privacy organisatie die toezicht houdt op hoe persoonsgegevens worden gebruikt en beveiligd. Aan veilig internetbankieren besteden we heel veel aandacht. Internetcriminelen worden tenslotte steeds slimmer. Een speciaal team zorgt er dag en nacht voor dat je online veilig je bankzaken kunt doen. En we geven je tips zodat je zelf ook veilig bankiert. Gaat er toch een keer iets mis? Dan komen we in actie. Datalekken lossen we op en registreren we. We melden ze ook aan de toezichthouder en aan jou, als het nodig is.
We hebben een geheimhoudingsverklaring getekendAl onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en de Bankierseed afgelegd. We gaan zorgvuldig om met gegevens die je ons toevertrouwt. En alleen geautoriseerd personeel mag je gegevens inzien en verwerken.
Er is toezicht op hoe we persoonsgegevens verwerken
  • De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert of wij de Wet bescherming persoonsgegevens naleven. 
  • De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt toezicht hoe wij omgaan met cookies, direct marketing via elektronische mail en het bel-me-niet register. 
  • De Nederlandsche Bank (DNB), de Europese Centrale Bank (ECB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM) houden in het algemeen toezicht op de financiële sector en dus ook op ons.


Mollie

Als financiële instelling verwerkt Mollie een grote hoeveelheid gegevens van klanten en consumenten die, door digitaal een product of dienst af te nemen bij de klant, gebruikmaken van de dienstverlening van Mollie. Zowel deze klant als de consument zijn voor Mollie van onschatbare waarde. Het garanderen van een zorgvuldige en bovendien veilige verwerking van de gegevens van de klant en de consument, in het bijzonder persoonsgegevens, is voor Mollie dan ook van groot belang.

1. Persoonsgegevens die door Mollie worden verwerkt

Mollie verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruikmaakt van de diensten van Mollie en/of omdat u deze gegevens zelf aan Mollie verstrekt. Hieronder volgt een overzicht van de persoonsgegevens die door Mollie, afhankelijk van de dienst waarvan u gebruikmaakt, worden verwerkt.

Als u als klant gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Uw voor- en achternaam;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw geboorteplaats;
  • Uw nationaliteit;
  • Uw adresgegevens;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw e-mailadres;
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

Als u als consument (betaler) gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:

  • Uw betaalgegevens (bijvoorbeeld bankrekeningnummer of creditcardnummer);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type;
  • In sommige gevallen, uw voor- en achternaam;
  • In sommige gevallen, uw adresgegevens;
  • In sommige gevallen, informatie over het product of de dienst die door u werd afgenomen bij onze klant;
  • Overige persoonsgegevens welke u actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch.

Als u gebruikmaakt van de website(s) van Mollie, worden de volgende persoonsgegevens verwerkt;

  • Uw locatiegegevens;
  • Uw gegevens over uw activiteiten op de website(s);
  • Uw IP-adres;
  • Uw internetbrowser en apparaat type.

2. Verwerkt Mollie bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens?

Anders dan de verwerking van betalingen, zijn de website(s) en de dienstverlening van Mollie niet gericht op activiteiten waarvoor de verwerking van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens noodzakelijk is. Mollie verzoekt u dan ook deze gegevens niet te verstrekken. Verder heeft Mollie op geen enkele wijze de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die minderjarig zijn, ook niet als zij hiervoor toestemming hebben van ouders of voogd. Mollie kan echter helaas niet controleren of een bezoeker minderjarig is en daarom raadt Mollie ouders of voogd aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen teneinde te voorkomen dat gegevens over minderjarigen door Mollie worden verwerkt.

Mocht u ondanks het voorgaande overtuigd zijn dat Mollie onrechtmatig bijzondere of gevoelige gegevens heeft verwerkt, dan verzoekt Mollie u contact op te nemen via info@mollie.com of +31 20 820 20 70. Mollie zal deze informatie vervolgens zo spoedig mogelijk verwijderen.

3. Waarom worden uw persoonsgegevens verwerkt?

Mollie verwerkt alleen gegevens voor zover dit noodzakelijk is voor haar dienstverlening. Uw persoonsgegevens worden dan ook alleen verwerkt ten behoeve van de onderstaande doeleinden.

Als u gebruikmaakt van de dienstverlening van Mollie worden uw persoonsgegevens verwerkt:

  • Voor het beoordelen van uw aanvraag;
  • Voor het opstellen en uitvoeren van de overeenkomst;
  • Voor het verwerken van betalingen;
  • Voor het toesturen van informatie over (wijzigingen van) uw product of dienst;
  • Voor het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de financiële sector, bijvoorbeeld door het identificeren, onderzoeken, voorkomen en actief bestrijden van (pogingen tot) strafbare gedragingen;
  • Voor analyses ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden;
  • Voor het trainen en beoordelen van de medewerkers van Mollie;
  • Voor het vastleggen van bewijs;
  • Teneinde vast te stellen dat Mollie daadwerkelijk contact heeft met u als klant of een van uw (rechtsgeldig) vertegenwoordigers, bijvoorbeeld in telefonische of schriftelijke correspondentie;
  • Teneinde te voldoen aan wettelijke verplichtingen als financiële instelling, bijvoorbeeld op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft).

Als u gebruikmaakt van de website(s) van Mollie worden uw persoonsgegevens verwerkt:

  • Voor het aanmaken van een persoonlijke omgeving (dashboard) op de website(s) van Mollie;
  • Voor het verlenen van toegang tot uw persoonlijke omgeving;
  • Voor het analyseren van uw gedrag op de website(s) van Mollie teneinde daarmee de website(s) te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren;
  • Voor het analyseren van uw surfgedrag over de website(s) van Mollie op basis waarvan Mollie producten en diensten afstemt op uw behoefte;
  • Voor analyses ten behoeve van statistische en wetenschappelijke doeleinden;
  • Voor het waarborgen van de veiligheid en integriteit van de financiële sector, bijvoorbeeld door het identificeren, onderzoeken, voorkomen en actief bestrijden van (pogingen tot) strafbare gedragingen;
  • Teneinde te voldoen aan wettelijke verplichtingen als financiële instelling, bijvoorbeeld op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft).

Indien Mollie uw persoonsgegevens voor andere, bijvoorbeeld commerciële, doeleinden wil verwerken dan hierboven omschreven, doet Mollie dit alleen nadat hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming is gevraagd en verkregen. Deze toestemming kunt u vervolgens op ieder moment en zonder opgaaf van redenen intrekken.

4. Hoe lang bewaart Mollie uw persoonsgegevens?

Mollie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan de verplichte wettelijke termijn of, indien een dergelijke verplichte wettelijke termijn niet van toepassing is, niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het realiseren van de doelstellingen waarvoor uw persoonsgegevens werden verkregen. Voor de persoonsgegevens die Mollie ontvangt in het kader van de beoordeling van uw aanvraag, het opstellen en uitvoeren van de overeenkomst en het verwerken van betalingen, betekent dit in ieder geval dat Mollie uw persoonsgegevens niet langer bewaart dan vijf jaren na afwijzing van uw aanvraag of de beëindiging van de overeenkomst.

5. Deelt Mollie uw persoonsgegevens met derden?

Mollie deelt uw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst of op grond van wettelijke verplichtingen. Met derden die uw persoonsgegevens verwerken in opdracht van Mollie, sluit Mollie een verwerkersovereenkomst. Hierdoor zorgt Mollie ervoor dat uw persoonsgegevens altijd op tenminste hetzelfde niveau worden beveiligd en dat de vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens wordt gewaarborgd. Mollie blijft desondanks volledig verantwoordelijk voor deze verwerkingen en zal dan ook alle redelijke administratieve, technische en fysieke maatregelen nemen teneinde uw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, onbedoeld verlies of wijziging.

Het kan zijn dat uw persoonsgegevens ook met derden worden gedeeld die niet noodzakelijkerwijs onderdeel uitmaken van de dienstverlening van Mollie. In dat geval zal Mollie dat alleen doen nadat hiervoor uw uitdrukkelijke toestemming is gevraagd en verkregen.

6. Hoe analyseert Mollie uw websitebezoek?

Mollie maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website(s) van Mollie wordt opgeslagen in de browser van uw apparatuur zoals een computer, tablet of smartphone. Mollie gebruikt cookies enerzijds met een puur technische functionaliteit. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden waardoor Mollie in staat is de website(s) te optimaliseren. Anderzijds maakt Mollie gebruik van cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat Mollie u eigen op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan de website heeft Mollie u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd hiervan gebruik te mogen maken.

Afmelden voor cookies
U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Bovendien kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instelling van uw browser verwijderen.

Op de website(s) van Mollie worden ook cookies geplaatst door derden, bijvoorbeeld adverteerders en/of social media bedrijven. Meer informatie hierover vindt u in het Cookiestatement.

7. Uw rechten

U hebt het recht de persoonsgegevens die Mollie van u verwerkt in te zien, te corrigeren, te beperken of te verwijderen, tenzij Mollie deze rechten niet kan inwilligen op grond van een wettelijke verplichting. U kunt uw verzoek tot inzage, correctie, beperking of verwijdering sturen naar info@mollie.com. Wel stelt Mollie vooraf graag vast dat dit verzoek van uw afkomstig is. Mollie vraagt u dan ook een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Zorgt u wel dat in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart is gemaakt. Op deze manier beschermt u uw privacy. Mollie zal vervolgens zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen veertien werkdagen, op uw verzoek reageren.

Klachten
Indien u van mening bent dat Mollie uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt of niet tevreden bent met de reactie van Mollie op uw verzoek, dan hebt u het recht hiervan melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens of naar de rechter te gaan. Meer informatie hierover vindt u op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

8. Beveiliging van uw persoonsgegevens

De bescherming van uw persoonsgegevens is voor Mollie van groot belang. Mollie neemt dan ook alle passende technische en organisatorische maatregelen teneinde misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Voor het melden van mogelijke problemen met de beveiliging van de systemen van Mollie, is een Responsible Disclosure Policy beschikbaar gesteld.

9. Verantwoordelijkheden van Mollie

Mollie treedt op als de verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming, (EU) 2016/679. Mollie stelt zich op dit standpunt omdat Mollie als financiële instelling:

  • bepaalt welke persoonsgegevens moeten worden verwerkt voor een correcte uitvoering van een betaling;
  • bepaalt voor welke andere doeleinden de persoonsgegevens mogen worden verwerk zolang deze doeleinden in overeenstemming zijn met het doel waarvoor de persoonsgegevens door Mollie werden verkregen;
  • zelfstandig moet voldoen aan haar wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld op grond van de Wet financieel toezicht (Wft), de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) en het Burgerlijk Wetboek;
  • zelfstandig algemene voorwaarden heeft opgesteld die direct van toepassing zijn op de klant en de consument.

De gegevensverwerking is door Mollie gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer 1449126.

10. Functionaris Gegevensbescherming

Mollie heeft een Functionaris Gegevensbescherming (FG) aangesteld. De FG draagt onder meer zorg voor het toezicht op de verwerking van persoonsgegevens door Mollie, het inventariseren van gegevensverwerkingen en het adviseren over technologie en beveiliging.

Als u ondanks het bovenstaande vermoedt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, denkt dat misbruik is gemaakt van uw persoonsgegevens of meent dat een juiste verwerking van persoonsgegevens onvoldoende door Mollie wordt gewaarborgd, stuur dan een mail naar compliance@mollie.com ter attentie van de heer M. Polder.

Amsterdam, 11 december 2017


Wilt U Uw gegevens inzien ga dan naar mijn account en click op "mijn gegevens" of click hier

Vragen en feedback

DampDaddy
Oude Kustlijn 107
2496SK Den Haag
085 8769482
info@dampdaddy.nl