Beste klant,

U zult wel denken:
  • "Waarom staat er zo weinig informatie bij de producten op de website?"
  • "Waar zijn de leuke merklogo`s gebleven?"
  • "Waarom is de website zo kaal en uitgekleed?"
  • "Waar zijn de productreviews gebleven?"
  • "Wat is er aan de hand?"

Helaas is dit het gevolg van de nieuwe wetgeving, waarin ons een reclameverbod is opgelegd zoals we al eerder aankondigden. Wij werken al maanden aan onze website om alle mogelijke vormen van reclame te verwijderen. Productspecificatie foto`s zijn verwijderd, nieuwe foto`s van de producten in de verpakking zijn geplaatst. Teksten/merklogo`s zijn verwijderd en/of aangepast. Product reviews zijn verwijderd. Aanbiedingen/acties/saleprijzen zijn verwijderd, en gezondheidswaarschuwingen zijn overal zichtbaar.

En dit uiteraard met gepaste tegenzin!

Helaas is de pret op de website voorbij, en mogen we u geen fatsoenlijke informatie meer verstrekken over onze producten, geen kortingen meer geven etc. Dit allemaal omdat u volgens wetgeving vooral niet moet worden aangezet tot het gebruik van onze producten. Het "aanzetten tot" valt onder het reclameverbod, in elke mogelijke vorm.

Wij begrijpen dat het voor u als klant steeds moeilijker wordt om producten te kiezen. Logisch als er zo weinig informatie bij staat. Helaas kunnen we dit niet veranderen.
De kans bestaat dat wij in de toekomst nog meer informatie van de website moeten verwijderen. Dit weten wij pas na controle van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit), want dit blijft nog steeds een groot grijs gebied vol onduidelijkheden voor shophouders. Afwachten dus maar of we de wetgeving juist hebben geïnterpreteerd.

Indien u er behoefte aan heeft te lezen wat het reclameverbod o.a. inhoudt, dan kunt u dit lezen via deze LINK.

Wij hopen dat u als klant begrip heeft voor de situatie op de webshop, en u zich daardoor niet laat weerhouden. Wij zijn voor u bereikbaar via telefoon en mail om al uw vragen te beantwoorden, schroom dus niet om ons te bellen of te mailen als u vragen heeft. Ook in onze winkel zijn wij altijd bereid om u van uitleg te voorzien.

Wij zien u graag als klant, ondanks de vele aanpassingen wegens wetgeving waar we ons met moeite doorheen slaan. Wij staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,
DampDaddy