Eleaf Istick pico X

€ 59,95
Inclusief belasting

De Eleaf iStick Pico X is een compleet  met melo 4 tank. (2 ml)

Werkt op een 18650 batterij, kind veilig, lek vrij en simpel in gebruik.

Kleur
Aantal
Niet op voorraad

Free Google QRcode module from Mediacom87

De Eleaf iStick Pico X heeft een ergonomisch ontwerp en rubberen afwerking voor een comfortabel handgevoel. De Eleaf iStick Pico X is geüpgraded met een nieuw intelligent wattage aanpas bevelingssysteem, De mod vertelt je automatisch welke wattage bij jou coil past. De iStick Pico X Mod wordt aangedreven door een enkele 18650-batterij en ondersteunt een maximaal vermogen van 75 watt. De Pico X wordt geleverd met het 0,69 inch OLED-scherm en biedt 3 verschillende interfaces waaruit u kunt kiezen.

De Melo 4 tank maakt gebruik van nieuwe EC Mesh coil om enorme wolken en intense smaak te produceren. Gemakkelijk te vullen via de schuifvulling en de melo tank heeft uiteraard een instelbare airflow/bodemluchtstroom. De Eleaf melo tank heeft een inhoud van 2ml e-liquid. Laat na het vullen de coil tien minuten intrekken voor gebruik. Zodra de coil verbrand smaakt is deze aan vervanging toe. Gemiddeld gaat een coil 2 weken mee.

Pico X Mod

De Eleaf pico X mod word standaard geleverd zonder batterij en vuurt tot een maximaal vermogen van 75watt. Tevens beschikt het scherm van de mod over een batterij indicator waarvan het batterijniveau is af te lezen. Uiteraard beschikt de mod over alle nodige beveiligingen. De Pico X mod is instelbaar.

012-1157-ZWA2291

order here your nic boosters.