Geekvape - Aegis Boost Coils

€ 14,95
Inclusief belasting

De Geekvape Aegis Boost coils passen in de Aegis boost pod set.

Weerstand
Aantal
Niet op voorraad

Free Google QRcode module from Mediacom87

De Geekvape Aegis Boost coils passen in de Aegis boost pod set. De Geekvape coils zijn van onder in de tank te vervangen door deze erin te schroeven. Hierdoor zijn deze coils gemakkelijk te installeren in de vape. Daarbij zijn deze coils verkrijgbaar in twee varaties voor DL gebruik.

De weerstanden (ohm)

De Geekvape Aegis Boost coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Daardoor heeft iedere soort coil zijn eigen ohm waarde en effect.

0.4 Ohm Mesh coil
De 0.4 ohm Boost Mesh coil van Geekvape heeft een weerstand van onder 1 ohm. Daarom is de 0.4 ohm coil geschikt voor direct lung gebruik. Met deze coil kan je dus als een waterpijp inhaleren. Het gloeispiraal van deze coil heeft een mesh structuur. Dankzij het mesh gloeispiraal geeft de Aegis boost 0.4 ohm mesh coil meer smaak en damp als reguliere coils. De aangeraden instelling voor deze coil is tussen de 22 en 35 watt. Wij raden voor deze coil minimaal 50% VG e-liquid aan.

Voordat je de coil kan gaan gebruiken zal deze moeten intrekken met e-liquid. Dit kan je doen door een paar druppels e-liquid in de coil te doen voordat deze geïnstalleerd is en deze kort te laten intrekken. Een andere mogelijkheid is om de coil te installeren en deze 10 minuten te laten staan, zodat deze zich kan vullen met e-liquid. Daarna is de coil klaar voor gebruik. Wij raden je aan om altijd de juiste verhouding e-liquid te gebruiken en de aangeraden instellingen te hanteren. Daardoor zal je coil langer meegaan en zal je een fijner effect ervaren. De Geekvape Aegis Boost coils gaan gemiddeld 1 a 2 weken mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gebruik. Wanneer de coil verbrand smaakt is deze ook aan vervanging toe. Zorg er daarom voor dat er altijd genoeg e-liquid in de tank zit, zodat de coil niet doorbrand.

order here your nic boosters.