N-One Tabacco

€ 6,95
Inclusief belasting

De N-One NicSalt Disposable Pod met Tobacco (sigaretten) smaak is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een batterij met 350mAh capaciteit

Nic
Inhoud
Vermogen
Aantal

Free Google QRcode module from Mediacom87

De N-One NicSalt Disposable Pod met Tobacco (sigaretten) smaak is een 2ml wegwerp pod systeem met 20mg NicSalt e-liquid en een batterij met 350mAh capaciteit.Geen coils verwisselen, e-liquid bijvullen of batterij opladen, direct klaar voor gebruik!

De N-One Disposable Pod e-sigaretten worden geproduceerd in Engeland en voldoen aan alle wettelijke eisen voor de nieuwe TPD2 wetgeving. Ze zijn op dit moment verkrijgbaar in 6 verschillende smaken met 20mg/ml nicotine en de gebruiksduur is vergelijkbaar met 25 tot 30 normale sigaretten. Dit product is ideaal voor de roker die wilt starten met dampen of de ervaren damper welke tijdens het uitgaan of in nood een eenvoudig apparaat bij zich wilt hebben welke goed in de behoefte kan voorzien.

Hoe werkt de N-One?

Heel simpel! De e-sigaret is direct klaar voor gebruik. Niet navullen of opladen, als de e-sigaret leeg is kunt u deze gewoon weggooien. De Pod zou volgens de producent overeen moeten komen met 25 tot 30 normale sigaretten.


Wat zit er in de kit?

  • 1 x N-One Disposable (wegwerp) Pod met 2ml NicSalt e-Liquid 20mg/ml
  • 1x Gebruiksaanwijzing
8 Items